Белица - Отлична Туристическа Дестинация (EDEN), България 2009
Начало | Контакти | Карта на сайта
360° Белица | Белица | Форумът на Белица | Семково | Исторически музей | Галерия | Белица.com | Парк за мечки | Читалище | Каталог

Още снимки
Екотуризъм в Белица > ЕКО новини от Белица > Втори конкурс за детска рисунка " Моята EDEN дестинация в България"

РЕКЛАМИРАЙТЕ ТУК!

Рекламирайте в сайта за Екотуризъм в Белица

Втори конкурс за детска рисунка "Моята EDEN дестинация в България"

27 септември 2018

Рисунката на Сали Чирпанска от първото издание на конкурсаПо случай Световния ден на туризма - 27 септември, Министерството на туризма обявява втори конкурс за детска рисунка на тема „Моята ЕДЕН дестинация в България“ . Инициативата е в изпълнение на проекта „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България – трето издание“, финансиран по програма COSME 2014 - 2020 г. на ЕС.

Поради тази причина, отново се обръщаме към всички деца от 7 до 14 годишна възраст в община Белица. Време е отново да проявите детското си въображение, талант и умения и да нарисувате забележителностите и атракциите, намиращи се на територията на ЕДЕН дестинация - Белица. Конкурсът стартира на 27.09.2018 г., а крайният срок за участие е 27.11.2018 г. включително. 

С Вашето участие ще помогнете за популяризирирането на туристически дестинация Белица и нетрадиционните форми на туризъм, които биха впечатлили посетителите на България. Целта на рисунките е да популяризират нетрадиционни и екологични форми на туризъм. Те са свързани с темите културен, воден туризъм, защитени територии и нематериално културно наследство.
Рисунките трябва да представят детското виждане на забележителностите и атракциите, намиращи се на територията на ЕДЕН дестинацията (в частност Белица) , която се представя - природни, културни, исторически обекти, обичаи, бит, събития, фестивали и др. Това ще помогне и да се популяризират допълнително малко познатите туристически дестинации и нетрадиционните форми на туризъм, които биха впечатлили българските и чуждестранните туристи.
Нека с участието си покажем, че в общината ни живеят талантливи, умни и родолюбиви деца. В проекта на Министерство на туризма на Република България за популяризиране на българските отлични туристически дестинации - ЕДЕН е и община Белица с проекта на Народно читалище "Георги Тодоров-1885". С участието си Белица стана победител в Национален конкурс ЕДЕН 2008 „952: Природата Ви приветства!” с предложения проект „Белица - Природният феномен в Национален парк Рила”. От 2009 туристическата ни дестинация притежава Марка EDEN на Европейската Комисия.

Скъпи деца, ролята Ви в националния конкурс е важна и значима и Белица разчита на вас.

Всеки, който желае да участва може да изпрати своята рисунка по пощата или по куриер на адрес гр. София, ул. „Съборна“ №1, за Министерството на туризма. Всяка творба трябва да бъде придружена с декларация по образец.


Получените рисунки ще бъдат разгледани от жури и най-добрите сред тях ще получат възможността да бъдат поставени на предвидените за изработване по проекта рекламни сувенири (картички и магнити), които ще бъдат разпространявани в страната и в чужбина. На най-добрите автори ще бъдат връчени и грамоти. Допълнително ще бъде излъчена още една рисунка въз основа на гласуване (брой събрани харесвания) от страна на потребителите на www.facebook.com/Министерство на туризма. Имената на победителите от конкурса ще бъдат публикувани до 31 декември 2018 на интернет страницата на Министерството на туризма -  www.tourism.government.bg и във www.facebook.com/Министерство на туризма.

Общите условия за участие в детския конкурс "Моята ЕДЕН дестинация в България" можете да откриете ТУК, а декларацията, която трябва да бъде попълнена и изпратена заедно с рисунката ТУК.

РЕКЛАМИРАЙТЕ ТУК!

360° панорами от община Белица, Семково, Парка за мечки и Южна Рила

BGEN

05.12.2018
Белица с 29 рисунки в конкурса "Моята ЕДЕН дестинация в България" 2018

* * *

27.09.2018
Стартира втори конкурс за детска рисунка "Моята EDEN дестинация в България"

* * *

05.04.2017
Гостите от Румъния преминаха втория опознавателен тур на Белица

* * *

29.03.2017
Изключително интересно за посетителите премина първия опознавателен тур на Белица

* * *

25.03.2017
Опознавателни турове в Белица по проекта за популяризиране на ЕДЕН дестинациите в България

* * *

24.10.2016
ЕДЕН дестинация Белица в онлайн бюлетина на Министерството на туризма

* * *

02.08.2016
Белица с четири рисунки в конкурса "Моята ЕДЕН дестинация в България"

* * *

01.06.2016
Конкурс за детска рисунка "Моята EDEN дестинация в България"

* * *

10.02.2016
Ще популяризират EDEN дестинация Белица по европейски проект

* * *

23.04.2014
Да изчистим Белица за един ден - 26 април 2014

* * *

02.03.2014
Четири големи "гаро"-та огряха Белица на 2 март

* * *

21.01.2014
Бабино хоро в Белица

* * *

11-12.11.2013
EDEN дестинация Белица – част от VIII среща на EDEN Мрежата в Брюксел

аа
Знаете ли, че Белица е Отлична туристическа дестинация за 2009г.?
Да
Не


Тракийските светилища в общ.Белица

Warning: include(counter.html) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/belitsa/public_html/ecotourismbelitsa.com/footer.php on line 13

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'counter.html' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php53/root/usr/share/pear:/opt/cpanel/ea-php53/root/usr/share/php') in /home/belitsa/public_html/ecotourismbelitsa.com/footer.php on line 13
За Белица | Транспорт | История | Семково | Пешеходен туризъм | Хоби туризъм | Настаняване

Всички права запазени!
Община Белица


KKeliov Design